2011. december 30., péntek

Friss hírek

Lassan vége a várakozásnak és csak hogy még egy kicsit csigázzanak minket a rendezők kiadták a 3X10 The New Deal bővített előzetesét.

Valamint végre kiadták Magyarországon is Stefan naplóját,és szerencsémre én meg is kaptam (sok másik könyvvel egyetemben) karácsonyra.

Vámpírnaplók: Stefan naplója 1. - A kezdetek

Tartalma: 
Szerelmi háromszög, mely átível egy örökkévalóságon. 1864-ben járunk, tombol a polgárháború. A tizenhét éves Stefan azonban egyedül vívja a maga harcát. Kénytelen eljegyezni egy lányt, akit nem szeret; titokzatos, fiatal vendégük azonban rögtön felkelti érdeklődését. Katherine, fényes fürtjeivel és huncut barna szemével, gyönyörű és csábító és egyúttal sötét titkot rejteget: vámpír. E könyv, mely az L. J. Smith regényeiből készült népszerű televíziós sorozaton alapul, felfedi, mi is történt valójában Stefan, Damon és Katherine között; és hogyan vette kezdetét a Vámpírnaplók középpontjában álló szerelmi háromszög.

Ajánlom mindenkinek (még aki a VD könyveket nem is szereti,mert ezt a sorozat rendezői -Kevin Williamson és Julie Plec - is kezük nyomát hagyták ebben a különleges részben) .

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése