2013. május 21., kedd

VD érdekességek a "Cure"

TheCure

A negyedik évad dilemmája, a fő probléma köre a gyógyír volt,amit végül Katherine kapott meg. De nézzük csak milyen jelentőséggel is bír, mi is a története.

A gyógyírt eredetileg Silas-nek szánták,hiszen ezzel halhatatlanságát el tudta volna hagyni (2000 éven át szenvedett,kővé válva egy elhagyott sziget mélységes barlangjában, egy sírban.) ,így képes lett volna a halálra, hogy együtt legyen örök szerelmével, Qetsiyah-val.
Azt is tudjuk,hogy csupán egy Bennett-boszorkány képes (áldozatok segítségével -12 hibrid,boszorkány,vérfarkas...-)  elvégezni a varázslatot. Hiszen csak ő képes megnyitni a kaput, hogy végre Silas szerelmével lehessen a másvilágban. Valamint, hogy ez az egyetlen gyógyszer amely újra emberré tudja változni a vámpírokat.
A gyógyír sok kutatás után (megjegyzem: szinte mindenki kezében volt,aki csak számít) mégis Katherine-é lett, ez is csupán a végső pillanatban dőlt el, Elena döntéséből.
Sokan kíváncsiak lehetnek,hogy vajon, milyen esetleges mellékhatásai vannak, vagy hogy hogyan is működik.Többek közt erre a kérdéskörre fog épülni az 5. évad. Így a cikk csak akkor lesz teljes,ha ezekre a kérdésekre is választ kapunk.

Addig is itt egy vicces videó,mint annó a holdkőnél. Nézzétek meg mennyiszer mondták ki kedvenc karaktereink a "cure" vagyis gyógyír szót a 4. évadban:

eredeti cím: TVD | "Let's Find the Cure" [HUMOR]
video tul.: Julzyx

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése