2013. július 15., hétfő

Bejelentés

Valószínűleg, már láttátok, hogy -ha csak havonta is, de néztétek az oldalt-, hogy nem volt időm szerkeszteni a lapot. Ennek az oka az, hogy tanulnom kellett az érettségikre, és -mint az az oldal rendeltetése is- kevés volt a kreatív munka.Tehát idő és kreativitás hiányába pedig egyre jobban csökken az oldal nézettsége. Persze ebben csakis én vagyok a hibás, hiszen az eddigi utolsó, vagyis 4. évadnál szinte csak a letöltéseket raktam ki.
Szó mi szó, már régóta fontolgatom, hogy nem ártana, -főleg ha minden igaz szeptembertől megyek fősulira is- ha szép lassan zárnék az oldalon. Mint látjátok a blog nevéhez híven készítettem még egy desing-t. Nagyon sajnálom, hogy maga a sorozat vége előtt kell ilyenekről beszélnem, de muszáj.
Sok gondolkodás után viszont úgy döntöttem, hogy nem fogom törölni az oldalt. Nem lenne szívem azt a sok információt és cikket kitörölni. Lényegébe véve kb 4 éves munkámat.
Szóval kitörölni nem fogom az oldalt, de lezárni igen. Nem tudom, hogy hogy fognak alakulni a dolgaim, és hogy esetleg kapok-e kedvet az 5. évad kezdeténél,( KATHERINE EMBERRÉ VÁLÁSÁNÁL!)az oldal további szerkesztésére, minden esetre ha akkor sem lenne időm,és energiám, akkor is elnézést kérek tőletek.

Szeretném megköszönni az eddigi összes látogatónak, hogy felnézett az oldalra, még ha csak pár percre is! Köszönöm a kommentelőknek, a hasznos tanácsokat, a fontos információkat, esetleges hibák észrevételét az oldallal kapcsolatban. Nagyon sokat segítettetek! Valamint végső soron köszönöm szépen NEKED, hogy te még elolvasod ezt a cikket is, és hogy még most is feljössz az oldalamra. KÖSZÖNÖM!

Szóval azt hiszem leírtam minden, persze nagyon tömören. Egész oldalakat tudnék írni ezzel a bloggal kapcsolatban. Az biztos, hogy rengeteget segített nekem, például a PS vagy a YT szerkesztésének megtanulásában, vagy az oldalszerkesztésben. Az is biztos, hogy a deviantART, YouTube, Polyvore oldalaim megmaradnak, mert ha már voltatok egyiken is a felsoroltak közül tudhatjátok,hogy mindig frissítem őket, mindig az aktuális "mániám"-ról rakok ki videót vagy képet.
És ha még lesz egy kis ihletem talán visszatérek ide is,és akkor még mindenképpen találkozunk.

Addig is minden jót kívánok és ne felejtsétek el nézni ősszel a The Originals-t, valamint a VD 5. évadát! Még egyszer köszönöm, hogy benéztetek!

Pxy: R.S. | katherinarosalie |

0 megjegyzés :

Megjegyzés küldése